Kongresi i seminari

Kongresi i seminari u Vrnjačkoj Banji

Vremenom, kako se razvijao turistički potencijal Vrnjačke banje, došla je do izražaja potreba za kongresnim turizmom. A kako se Vrnjčani zaista trude da njihovim gostima bude što prijatnije dok borave u Banji, tako je i ovaj vid turizma počeo da dobija sve značajnije mesto u bogatoj ponudi naše lepe Vrnjačke banje.

sminar u kongresnom centru hotela Zvezda u Vrnjackoj Banji

U većini boljih banjskih hotela postoje kongresni centri u kojima učesnici: raznih naučnih skupova, konferencija, kongresa i drugih poslovnih aktivnosti mogu zaista da uživaju u svom radu.
U čuvenom hotelu „Merkur“ poslovnim ljudima je na raspolaganju kongresni centar sa 350 mesta. Uz to, tu je i lekarska sala sa 20 mesta, zatim sala namenjena učesnicima seminara (za 30 do 70 učesnika), kao i bioskopska sala sa 25 mesta. Za sve učesnike seminara, „Merkur“ nudi razne tipove usluga, poput: korišćenja wellnessm aqua i fitness centra koji se nalaze u sklopu hotela, organizovanja izleta, posluženja i slično.

Jedan od najtraženijih objekata za potrebe održavanja kongresa u Vrnjačkoj banji jeste hotel „Breza“. U ovom banjskom hotelu postoji čak četiri sale za ovu namenu i to: dnevna i mala sala, kao i banket sala i „Glass sala“. Sale imaju od 20 do 300 mesta. Ljubazno osoblje ovog čuvenog banjskog hotela je uvek na raspolaganju učesnicima kongresa. Postoji i mogućnost korišćenja: projektora, platna, bežičnog interneta, koji nisu uračunati u osnovnu cenu. Učesnici kongresa mogu da se hrane u hotelskom restoranu na bazi pansionske ishrane, ako i da se služe kafom u toku pauza. Hotel „Breza“ ima i posebnu pogodnost za učesnike seminara, a to je mogućnost organizovanja prevoza po Vrnjačkoj banji taksijem i tu ulogu ne naplaćuju učesnicima kongresa.

Na manje od kilometra udaljen od centra Vrnjačke banje smešstio se hotel „Sunny Hill“ Spa Resort. Ovaj luksuzni objekat se nalazi na Sunčanom bregu i pored mogućnosti odmora, svojim gostima pruža i mogućnost organizovanja različitih seminara, kongresa ili poslovnih konferencija. Ovaj hotel ima salu koja može da primi do 40 učesnika, a postoji mogućnost iznajmljivanja bilo koje dodatne opreme koja je neophodna učesnicima kongresa. Kako hotel ima otvoren bazen, u kome gosti mogu da uživaju u periodu od maja do septembra, najbolje je, ako je moguće da se odlučite za organizaciju seminara u Vrnjačkoj banji baš u ovom periodu.

Šalu na stranu, u bilo koje doba godine da posetite Vrnjačku banju, svakako ćete uživati. Jer, kao što rekosmo, u „kraljici banjskog turizma“ ima za svakog po nešto: i za mališane, i za njihove roditelje, i za poslovne ljude, i za mlade, i za one narušenog zdravlja. Vrnjačka banja se zaista trudi da opravda ono čuveno narodno „verovanje“ da ko jednom dođe u posetu Vrnjačkoj banji, uvek joj se rado vraća.

Kongresi i seminari
5 (100%) 2 ocena s