Apartman br.1.

dvokrevetni apartman u vrnjackoj  banji

Naš prvi apartman, koji smo simbolično nazvali „apartman br.1“ je idealan za bračne parove. Smešten je na prvom spratu naše vile. Dominantne su zelena i bela boja, koje našim gostima pružaju osećaj mira i svežine. Po svojoj strukturi, on je jednosoban, a sastoji se od: predsoblja, sobe, kuhinje i kupatila. U predsoblju se nalazi komforni garderobni orman, u koji možete da odložite sve neophodne stvari.

francuski lezaj za dvoje

Sa obe strane komfornog francuskog ležaja, koji je smešten u sobi, nalaze se noćni stočići sa lampama. Kuhinja je potpuno opremljena svim potrebnim posuđem i escajgom. U njoj se nalaze: sudopera, frižider, mini šporet sa dve ringle, radna površina i viseći deo. U sklopu apartmana se nalazi i trpezarijski sto sa stolicama, kao i noćni stočić.

najlepsi apartman u vrnjackoj banji

Kupatilo „apartmana br.1“ je potpuno opremljeno i prostrano. Tu su: kompletna sanitarna oprema, velika kada, fen i bojler, a ventilacija je sasvim prirodna, jer kupatilo poseduje dva prozora. U ovom apartmanu se nalaze i: TV prijemnik sa kablovskim prijemom televizijskog programa, DVD i klima uređaj. Napominjemo da je korišćenje klima uređaja uračunato u cenu najma apartmana. U ovom apartmanu postoji bežični, WI-FI Internet.

apartman sa kuhinjom

Ukoliko se ukaže potreba, tokom zimskih meseci, ljubazni domaćini obezbeđuju svim gostima dodatne uljane radijatore za grejanje. Apartman poseduje dovoljan broj priključaka za struju.U pogledu na obližnje Gledićke planine, koje se nalaze severno od Vrnjačke banje, možete uživati sa prostranog balkona, koji se nalazi u sklopu „apartmana br.1“. Tu se možete opustiti od šetnji banjskim parkovima ili uživati u jutarnjoj ili popodnevnoj kafi sa voljenom osobom.

lep i jegftin smestaj u vrnjackoj banji

Za svoje goste, domaćini su obezbedili parking mesto ispred same vile.

apartman u centru vrnjacke banje

Cena najma apartmana je 20 evra dnevno. Postoji mogućnost plaćanja u dinarskoj protivvrednosti, po srednjem kursu na dan plaćanja. Visina boravišne takse je 1 evro. Za decu do 7 godina starosti se ne vrši naplata boravišne takse.

Apartman br.1.
3.8 (75%) 8 ocena s