Cene smeštaja

cene smestaja u apartmanima Vrnjacke Banje

Cene rentiranja apartmana u Vrnjačkoj Banji

U sklopu naše vile se nalazi ukupno 9 apartmana. Po svojoj strukturi, oni su dvokrevetni (sa francuskim ležajem), odnosno trokrevetni (sa francuskim i singl ležajem).

Cena najma dvokrevetnih apartmana je 20 evra za noć. Dok je cena najma većih apartmana 25 evra za noć. Svi naši gosti imaju mogućnost plaćanja i u dinarskoj protivvrednosti važečoj na dan uplate.

Uz cenu najma apartmana, gosti imaju obavezu plaćanja boravišne takse, koja iznosi 90 dinara po osobi i danu. Napominjemo da deca uzrasta do 7 godina ne plaćaju boravišnu taksu.

U želji da našim gostima tokom boravka u Vrnjačkoj Banji ne bude opterećenje cena najma apartmana, dali smo sve od sebe da im ponudimo optimalnu cenu, za visok kvalitet usluge i smeštaja.

Napominjemo da su naši apartmani rangirani sa 4 zvezdice, a da je cena njihovog najma u proseku za 10 evra niža od cene najma smeštaja sličnih karakteristika i kategorije.

Još jedna pogodnost za sve koji žele da uživaju u našim apartmanima jeste i to što je cena najma naših apartmana fiksna, odnosno broj osoba koje će boraviti u njemu ne utiče na povećanje cene. Iako je praksa u većini slučajeva da se smeštaj plaća po broju osoba koje u njemu borave.

U cenu najma naših apartmana je uključeno i: korišćenje klima uređaja, bežičnog interneta, kao i mesto na parkingu koji se nalazi ispred same vile.

Iz svega navedenog jasno je da posedujemo sve što moderni turizam zahteva, a na vama je da nas posetite i uverite se u to!

Dobrodošli u naš smeštaj!

Cene smeštaja
3.8 (76.47%) 17 ocena s