Apartman br.7.

apartman-br.7 vrnjacka banja

Apartman broj 7 naše vile smo simbolično nazvali „Kajsija apartman“, jer njim dominiraju pastelni tonovi kajsije, koji prostoru daju naročit osećaj svežine.

Ovaj apartman je trokrevetan i sadrži jedan francuski i jedan singl ležaj, pa ga najčešće preporučujemo bračnim parovima sa jednim detetom.

apartman-br7-1 Vrnjacka banja

Po svojoj strukturi, Apartman broj 7 je garsonjera sa ulaznim predsobljem, kuhinjom, kupatilom i terasom.

U predsoblju se nalazi prostrani graderober za odlaganje stvari, dok glavnom sobom dominiraju ležajevi. Sa obe strane francuskog ležaja su noćni stočići, a „Kajsija apartman“ poseuje i toaletni stočić. U njenom delu bližem kuhinji je smešten trpezarijski sto sa stolicama.

apartman-br.7-2 banja

Kuhinja je opremljena svim potrebnim posuđem i escajgom, a u njoj se nalaze i: sudopera, frižider, mini šporet sa dve ringle, kao i radni i viseći deo.

Izuzetno prostrano kupatilo je opremljeno svim pripadajućim sanitarnim elementima, kao i: velikom kadom, bojlerom, fenom i grejalicom, a poseduje i prirodnu ventilaciju.

apartman-br7-4

Terasa ovog apartmana pruža predivan pogled na Gledićke planine, koje se nalaze severno od Vrnjačke Banje.

Apartman broj 7 je opremljen i: TV uređajem sa kablovskim prijemom televizijskog programa, DVD uređajem, kao i klimom čije korišćenje je uračunato u cenu najma apartmana. Ukoliko se ukaže potreba, našim gostima su na raspolaganju i uljani radijatori, za dogrevanje.

kupatilo-sa-kadom

Bežični, WI-FI internet je moguće besplatno koristiti i u Apartmanu broj 7, kao i u celoj vili. I u ovom apartmanu postoji sasvim dovoljan broj utičnica.

Za sve naše goste smo obezbedili parking ispred same vile.

Cena najma našeg „Kajsija apartmana“ je 25 evra za noć, a moguće je i plaćanje u dinarskoj protivvrednosti koja je važeća na dan uplate.
Boravišna taksa se naplaćuje 110 dinara dnevno.
Deca do 7 godina starosti ne plaćaju boravišnu taksu.

Apartman br.7.
1 (20%) 1 ocena