Apartman br.5.

apartman-br.5-vrnjacka-banja

Boravak u našem Apartmanu broj 5, simbolično nazvanom „Roze apartman“ će vašu posetu Vrnjačkoj banji učiniti još prijatnijom.

Kao što mu ime kaže, u ovom apartmanu preovlađuju roze i pastelni tonovi, koji našim gostima pružaju osećaj vedrine. Na zidovima našeg „Roze apartmana“ se nalaze fotografije naše i vaše lepe Banje, tako da možete i u našem smeštaju da upoznate Vrnjačku Banju na posve drugačiji način.

apartman-br.5-vrnjacka-banja-sl.2

Po svojoj strukturi, ovaj apartman je trokrevetan i sadrži jedan francuski i jedan singl ležaj. U sklopu apartmana se nalaze: ulazni prostor, tj. predsoblje, glavna soba, kuhinja i kupatilo.

Veliki garderober za odlaganje stvari je smešten u ulaznom predsoblju.

Kuhinja je potpuno opremljena svim neophodnim posuđem i escajgom. A sadrži i: frižider, sudoperu, mini šporet sa dve ringle, kao i radni i viseći deo.

Trpezarijski sto sa stolicama, koji se takođe nalazi u apartmanu, je smešten u glavnoj soni, blizu kuhinje, tako da omogućuje nesmetan boravak.

apartman-br.5-vrnjacka-banja-sl.3

Prostrano kupatilo našeg „Roze apartmana“ ima prirodnu ventilaciju i kompletno je opremljeno svim pripadajućim sanitarijama, kao i zastakljenom tuš kabinom, fenom i bojlerom.

Kada poželite da se odmorite od šetnji prelepim parkovima Vrnjačke banje, možete to da uradite na terasi okruženoj zelenilom, koja se nalazi u sklopu našeg „Roze apartmana“.

Korišćenje klima uređaja koji poseduje ovaj apartman se ne naplaćuje dodatno, jer je cena korišćenja uračunata u cenu najma apartmana.

I u ovom apartmanu, naši gosti mogu potpuno besplatno koristiti bežični, WI-FI internet, kao i TV prijemnik sa priključkom za kablovsku i DVD uređaj.

apartman-br.5-vrnjacka-banja-sl.4

Iako je grejanje u našim apartmanima zadovoljavajuće, ukoliko se ukaže potreba za dodatnim grejnim telima, svim gostima obezbeđujemo korišćenje uljanih radijatora na zahtev.

U sklopu naše vile, za sve goste hotela je obezbeđen parking, tako da ne morate da razmišljate o smeštaju vašeg „ljubimca“.

Cena najma našeg „Roze apartmana“ je 25 evra za noć. Moguće je plaćanje u dinarskoj protivvrednosti, po važećem srednjem kursu na dan uplate. Boravišn ataksa se naplaćuje 90 dinara po danu. Deca do 7 godina starosti ne plaćaju boravišnu taksu.

Apartman br.5.
Ocenite ovaj tekst