Apartman br.3.

apartman boroj tri

Naš treći po redu apartman je izuzetno prostrana garsonjera u kojoj dominiraju nijanse plave i bele boje, tako da našim gostima obezbeđuju ugodana boravak.

Ovaj apartman se sastoji od: ulaznog prostora, odnosno predsoblja, glavne sobe, kuhinje i kupatila. A uz to može da se pohvali i sopstvenom, vrlo prostranom terasom, sa koje se pruža pogled na nestvarno lepe obronke obližnje planine Goč i banjsko zelenilo.

apartman broj tri slika 2

Po svojoj strukturi, naš Apartman broj 3 je trokrevetan, to jest ima jedan francuski i jedan singl ležaj. Pored ležajeva su noćni ormarići sa lampama, koje pružaju diskretno noćno osvetljenje. Tu je i toaletni stočić, kao i trpezarijski sto sa stolicama.

Kuhinja je kompletno opremljena neohodnim sadržajem, poput posuđa i escajga. A u sklopu kuhinje se nalaze: sudopera, mini šporet sa dve ringle, frižider, radni i viseći deo.

apartman broj tri slika 3

Kao i ostatak apartmana, tako i u kupatilu preovlađuju tonovi plave boje, što boravak u njemu čini još prijatnijim. Kupatilo našeg Apartmana broj 3 sadrži sve pripadajuće sanitarije, kao i zastakljenu tuš kabinu, bojler i fen.

Kako bi plavetnilo našeg Apartmana broj 3 još više došlo do izražaja, njegove zidove smo ukrasili uramljenim fotografijama naše lepe Vrnjačke Banje.

apartman broj tri slika 4

U sklopu ovog apartmana se nalazi i klima uređaja. Cena korišćenja uređaja se ne naplaćuje dodatno, već je uračunata u cenu najma apartmana.

Ukoliko se odlučite da budete naši gosti u hladnim, zimskim mesecima na raspolaganju su vam uljani radijatori, kao dodatna grejna tela. I ovaj apartman poseduje TV prijemnik sa kablovskim prijemom televizijskog programa, kao i DVD uređaj.

Naglašavamo da u Apartmanu broj 3 naše vile postoji dovoljan broj utičnica, tako da ne morate da brinete ako ste poneli i mobilni telefon i laptop i fotoaparat. Kod nas možete da ih dopunite sve u isto vreme. Gostima našeg apartmana je na raspolaganju i bežični, WI-FI Internet, a njegovo korišćenje je potpuno besplatno.

apartman broj tri slika 5

Za naše goste koji u Vrnjačku Banju dolaze sopstvenim vozilom, domaćini Vile su obezbedili parking . Tako da ne morate da brinet o svom automobilu dok ste kod nas.

Cena najma našeg Apartmana broj 3 je 25 evra za noć. Postoji mogućnost plaćanja u dinarskoj protivvrednosti, a po srednjem kursu evra na dan plaćanja. Visina boravišne takse je 90 dinara po danu. Deci do 7 godina starosti seboravišna taksa ne naplaćuje.

Apartman br.3.
4 (80%) 1 ocena