Apartman br.8.

apartman-br.8.1

Još jedan apartman koji je obogaćen nežnim tonovima kajsije je naš Apartman broj 8. Ovaj apartman preporučujemo parovima, jer je dvokrevetan, sa francuskim ležajem. Sa obe strane ovog prostranog ležaja se nalaze noćni ormarići sa lampama.

Po svojoj strukturi je garsonjera sa kuhinjom i kupatilom. Ovaj apartman je drugačiji od ostalih, jer je glavna soba dva stepenika ispod nivoa predsoblja, a kuhinja je odvojena omanjim šankom.

apartman.br.8.2

U sklopu apartmana se nalaze i dva francuska balkona, sa kojih se pruža pogled na prelepe Gledićke planine, koje se nalaze severno od Vrnjačke Banje.

Kuhinja našeg Apartmana broj 8 je kompletno opremljena sa svim potrebnim posuđem i escajgom, a u njoj se nalaze i: frižider, mini šporet sa dve ringle, sudopera, kao i viseći i radni deo. Trpezarijski sto sa stolicama je smešten u glavnoj sobi, bliže kuhinji, tako da ne zauzima mnogo prostora.

apartman-br.8.3

Kupatilo je, takođe kompletno opremljeno sa svim pripadajućim sanitarnim elementima, kao i: bojlerom, tuš kabinom, grejalicom i fenom.

Klima uređaj koji se nalazi u ovom apartmanu je moguće koristiti bez nadoknade, odnosno njegovo korišćenje je uračunato u cenu najma apartmana.

U Apartmanu broj 8 se nalazi i: TV uređaj sa kablovskim prijemom televizijskog programa, kao i DVD uređaj.

apartman-br.8.4

Ovaj apartman poseduje i uljani radijator, koji naši gosti mogu koristiti ukoliko se ukaže potreba za tim.

Kao i svi ostali apartmani, tako i ovaj poseduje bežični, WI-FI internet, čije je korišćenje besplatno.

I u ovom apartmanu postoji sasvim dovoljan broj utičnica, tako da naši gosti mogu istovremeno puniti sve uređaje, poput: mobilnih telefona, lapotopova i ostalih uređaja.

Parking je obezbeđen za sve naše goste i nalazi se ispred same vile.

Cena najma Apartmana broj 8 je 20 evra za noć. Moguće je i plaćanje u dinarskoj protivvrednosti, koja je važeća na dan plaćanja.
Visina boravišne takse je 90 dinara po danu.
Boravišna taksa se ne naplaćuje deci do 7 godina starosti.

Apartman br.8.
4.4 (88%) 5 ocena s