Najlepši privatni smeštaj u V. Banji

apartmani u vrnjackoj banji

Vrnjačka Banja Smeštaj

smestaj vrnjacka banja

  • Hotelski smeštaj kapaciteta preko 4.000 ležaja
  • Privatni smeštaj kapaciteta preko 5.000 ležaja
  • Kongresni centar – 2000 sedišta
  • banjski, velnes i akva centar

Hoteli i privatni smeštaj u Vrnjačkoj Banji

smestaj-u-hotelima vrnjacke banje

Od smeštaja u Vrnjačkoj Banji su zastupljeni hoteli i privatni smeštaj. Većina hotela u Vrnjačkoj Banji su u državnom vlasništvu i malo je privatnih hotela. Privatni smeštaj se deli na sobe i apartmane koji su poslednjih godina doživeli veliku ekspanziju. Cene smeštaja u sobama su daleko povoljnije, ali konfor koji se nudi u apartmanima je i više nego kao kod svoje kuće. Apartmani su moderno opremljeni, klimatizovani, imaju kuhinju sa svim partećim elementima. Mnogi smeštaji imaju i brzi internet, kao i obezbeđen parking za vaš automobil. Ukoliko imate kućnog ljubimca, morate na upit proveriti dali je moguće dobiti adekvatan smeštaj u tom slučaju.

Vrnjačka Banja cene smeštaja

vrnjacka-banja-cene-smestaja

Cene smeštaja u Vrnjačkoj Banji su različite i zavise od nivo opremljenosti i kvaliteta smeštaja koji želite da zakupite za vaš odmor. Mi u ponudi imamo najpovoljniji smeštaj. Nemojte da se ustručavate, kontaktirajte nas.

Ponuda apartmana koje možete rezervisati preko nas:

1. Dvokrevetni apartman – Apartman br.1.

lep i jegftin smestaj u vrnjackoj banjiNaš prvi apartman, koji smo simbolično nazvali „apartman br.1“ je idealan za bračne parove. Smešten je na prvom spratu naše vile. Dominantne su zelena i bela boja, koje našim gostima pružaju osećaj mira i svežine. Po svojoj strukturi, on je jednosoban, a sastoji se od: predsoblja, sobe, kuhinje i kupatila. U predsoblju se nalazi komforni garderobni orman, u koji možete da odložite sve neophodne stvari. Link ka apartmanu br.1.

2. Dvkorevetni apartman – Apartman br.2.

apartman-br-2-trpezarijaI za naš drugi apartman su karakteristični zeleni tonovi, koji u kombinaciji sa svetlim nijansama našim gostima obezbeđuju preko potreban mir. Po svojoj strukturi, Apartman broj 2 je garsonjera, u čijem sklopu se pored glavne sobe, nalaze i: kuhinja, kupatilo i predsoblje. Komforni garderobni orman za odlaganje stvari je smešten u predsoblju apartmana. U glavnoj sobi ovog apartmana se nalaze prostran francuski ležaj… Pogledajte apartman br.2.

3. Trokrevetni apartman – Apartman br.3.

apartman boroj triNaš treći po redu apartman je izuzetno prostrana garsonjera u kojoj dominiraju nijanse plave i bele boje, tako da našim gostima obezbeđuju ugodana boravak. Ovaj apartman se sastoji od: ulaznog prostora, odnosno predsoblja, glavne sobe, kuhinje i kupatila. A uz to može da se pohvali i sopstvenom, vrlo prostranom terasom, sa koje se pruža pogled na nestvarno lepe obronke obližnje planine Goč i banjsko zelenilo.  Pogledajte naš treći apartman

4. Trokrevetni apartman – Apartman br.4.

apartman-br.4-sl-1Apartman broj. 4. naše vile, kao i Apartman broj. 3. odiše tonovima plave i bele boje, koji gosttima pružaju osećaj udobnosti i prijatnosti. Za izuzetno dobru osvetljenost ovog apartmana, zaslužna su dva francuska balkona koja poseduje. Kako bismo našim gostima ulepšali boravak u ionako lepoj Vrnjačkoj Banji, naše apartmane smo uredili sa posebnim akcentom na detalje, poput uramljenih fotografija Vrnjačke Banje… Pogledajte apartman br.4

5. Trokrevetni apartman – Apartman br.5.

apartman-br.5-vrnjacka-banjaBoravak u našem Apartmanu broj 5, simbolično nazvanom „Roze apartman“ će vašu posetu Vrnjačkoj Banji učiniti još prijatnijom.

Kao što mu ime kaže, u ovom apartmanu preovlađuju roze i pastelni tonovi, koji našim gostima pružaju osećaj vedrine. Na zidovima našeg „Roze apartmana“ se nalaze fotografije naše i vaše lepe Banje, tako da možete i u našem smeštaju… Pogledajte naš apartman br.5

6. Dvokrevetni apartman – Apartman br.6.

apartman-6-vrnjacka-banja

Još jedan naš roze apartman… Dvokrevetni Apartman broj 6 odiše mirnom, prijatnom atmosferom obogaćen savršenom kombinacijom roze nijansi.

Ovaj apartman sadrži francuski ležaj, pa ga iz tog razloga smatramo idealnim za parove. Pogledaje našu šeticu.

7. Trokrevetni apartman – Apartman br.7.

apartman-6-vrnjacka-banja

Apartman broj 7 naše vile smo simbolično nazvali „Kajsija apartman“, jer njim dominiraju pastelni tonovi kajsije, koji prostoru daju naročit osećaj svežine.

Ovaj apartman je trokrevetan i sadrži …. dalje

 

8. Trokrevetni apartman – Apartman br.8.

apartman-br.8.1Još jedan apartman koji je obogaćen nežnim tonovima kajsije je naš Apartman broj 8. Ovaj apartman preporučujemo parovima, jer je dvokrevetan, sa francuskim ležajem. Sa obe strane ovog prostranog ležaja se nalaze noćni ormarići sa lampama.

Osmica je dvokrevetni apartman sa francuskim ležajem..

Najlepši privatni smeštaj u V. Banji
4.3 (86.67%) 27 ocena s