Apartman br.2.

apartman-br-2-trpezarija

I za naš drugi apartman su karakteristični zeleni tonovi, koji u kombinaciji sa svetlim nijansama našim gostima obezbeđuju preko potreban mir. Po svojoj strukturi, Apartman broj 2 je garsonjera, u čijem sklopu se pored glavne sobe, nalaze i: kuhinja, kupatilo i predsoblje. Komforni garderobni orman za odlaganje stvari je smešten u predsoblju apartmana.

apartman-br-2-kuhinja

U glavnoj sobi ovog apartmana se nalaze prostran francuski ležaj, sa čije obe strane su noćni stočići sa lampama. Tu je i toaletni stočić. Ali i trpezarijski sto sa stolicama. U kompletno opremljenoj kuhinji se pored potrebnog posuđa i escajga, nalaze i: frižider, sudopera, mini šporet sa dve ringle, radna površina, kao i viseći deo. Potpuno opremljeno, komforno kupatilo, pored podrazumevane sanitarne opreme, poseduje i: zastakljenu tuš kabinu, fen i bojler.

Od dodatnih uređaja, u Apartmanu broj 2 naše vile se nalaze i: TV prijemnik sa kablovskim prijemom televizijskog programa, DVD i klima uređaj. Cena korišćenja klima uređaja je uračunata u cenu najma apartmana.

apartman-br-2-francuski-ležaj

Ovaj apartman raspolaže sa dva francuska balkona. A ukoliko se odlučite da posetite Vrnjačku banju tokom zimskih meseci, ne treba da brinete o grejanju. Jer, za sve goste vile, domaćini su obezbedili dodatne uljane radijatore, koje mogu koristiti kada se ukaže potreba.

apartman-br-2-studio-apartam-za-dve-odobe

U sklopu apartmana postoji dovoljan broj utičnica. Bežični, WI-FI Internet je dostupan i u ovom apartmanu. Svim gostima vile je obezbeđeno parking mesto, baš ispred same vile.
Cena najma apartmana je 20 evra dnevno. Postoji mogućnost plaćanja u dinarskoj protivvrednosti i to po važećem srednjem kursu na dan plaćanja. Visina boravišne takse je 90 dinara dnevno. Za decu do 7 godina starosti se ne vrši naplata boravišne takse.

Apartman br.2.
3 (60%) 2 ocena s