Apartman br.4.

apartman-br.4-sl-1

Apartman broj. 4. naše vile, kao i Apartman broj. 3. odiše tonovima plave i bele boje, koji gosttima pružaju osećaj udobnosti i prijatnosti. Za izuzetno dobru osvetljenost ovog apartmana, zaslužna su dva francuska balkona koja poseduje.

Kako bismo našim gostima ulepšali boravak u ionako lepoj Vrnjačkoj Banji, naše apartmane smo uredili sa posebnim akcentom na detalje, poput uramljenih fotografija Vrnjačke Banje koje se nalaze i na zidovima našeg Apartmana broj 4.

apartman-br.4-sl-2.jpg

Po svojoj strukturi, Apartman broj.4. je garsonjera sa ulaznim prostorom, odnosno predsobljem, glavnom sobom, kuhinjom i kupatilom.

U predsoblju se nalazi prostran garderobni orman. U njemu mogu boraviti tri osobe. Od ležajeva sadrži jedan francuski i jedan singl ležaj.

apartman-br.4-sl-3.jpg

Kuhinja je kompletno opremljena, uz svo neophodno posuđe i escajg. Takođe, u njoj se nalze i: mini šporet sa dve ringle, frižider, sudopera, kao i viseći i radni deo. Trpezarijski sto sa stolicama je lepo uklopljen u interijer apartmana, tako da ne zauzima mnogo mesta.

Takođe u plavo belim tonovima, kupatilo sadrži sve pripadajuće sanitarne elemente, kao i tuš kabinu, koja je zastakljena, zatim bojler i fen. Uz sve to, kupatilo Apartmana broj 4 poseduje i grejalicu, koja može da bude vrlo korisna tokom zimskih meseci. I ovaj apartman poseduje klima uređaj. Cena korišćenja ovog uređaja je uračunata u cenu najma apartmana.

apartman-br.4-sl-4.jpg

Ukoliko našu Banju posetite zime i ukaže se potreba, našim gostima su na raspolaganju dodatni uljani radijatori. Što se tehničkih uređaja tiče, u ovom apartmanu postoje TV prijemnik sa kablovskim prijemom televizijskih programa, kao i DVD uređaj. Napominjemo da u Apartmanu broj.4. naše vile postoji dovoljan broj utičnica.

Parking ispred same vile je obezbeđen za sve naše goste.

Cena najma našeg Apartmana broj. 4. je 25 evra za noć. Postoji mogućnost plaćanja u dinarskoj protivvrednosti, a po srednjem kursu evra na dan plaćanja. Visina boravišne takse je 90 dinara po danu. Deci do 7 godina starosti seboravišna taksa ne naplaćuje.

Apartman br.4.
Ocenite ovaj tekst